top of page

Hypercore IT Solutio Group

Public·10 members

Rosa Panteren I Den Farefulle Ferden (Norsk Tale) (The Pink Pant PC


Rosa Panteren i Den Farefulle ferden (Norsk Tale) (The Pink Pant PC
Rosa Panteren i Den Farefulle ferden er et pek-og-klikk eventyrspill fra 1997, utviklet av Wanderlust Interactive og utgitt av BMG Interactive. Spillet er basert på den populære tegnefilmserien om Rosa Panteren, en klønete og humoristisk detektiv som reiser verden rundt og løser mysterier. Spillet er også kjent som The Pink Panther - Passport to Peril på engelsk.


Download File: https://terpturpropki.blogspot.com/?zn=2w4phE


I spillet får Rosa Panteren i oppdrag å være leder for en sommerleir for barn fra ulike land. Han må hjelpe barna med å lære om kulturen og tradisjonene i de landene de kommer fra, samtidig som han må forhindre at noen sabotører ødelegger leiren. Rosa Panteren reiser til land som Egypt, India, Kina, Japan, Bhutan og England, hvor han møter på mange utfordringer og farer. Han må også finne ut hvem som står bak sabotasjeplanene, og hva de egentlig vil oppnå.


Spillet er et klassisk pek-og-klikk eventyrspill, hvor spilleren styrer Rosa Panteren med musen. Spilleren kan utforske ulike områder, samle gjenstander, snakke med andre figurer og løse gåter. Spillet har også mange minispill som tester spillerens kunnskap, ferdigheter og reaksjonsevne. Spillet har en humoristisk tone, og inneholder mange referanser til Rosa Panterens tegnefilmhistorie.


Spillet ble godt mottatt av kritikere og spillere da det kom ut. Det ble rost for sin varierte og fargerike grafikk, sin morsomme og lærerike historie, sine underholdende minispill og sin trofaste gjengivelse av Rosa Panterens personlighet. Spillet ble også ansett som et godt pedagogisk verktøy for barn, da det lærte dem om ulike kulturer, språk, geografi og historie på en engasjerende måte. Spillet vant flere priser for sin kvalitet og originalitet.


Spillet er tilgjengelig for nedlasting på Archive.org, hvor man kan finne den norske versjonen av spillet. Spillet kan spilles direkte i nettleseren eller lastes ned som en .rar-fil. For å spille spillet trenger man en PC med Windows 95 eller nyere operativsystem. Spillet har også en oppfølger som heter Rosa Panteren i Den Rosa Hevn (The Pink Panther - Hokus Pokus Pink), som kom ut i 1998.


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page